Kwaliteitsgarantie

1. Selectie van de beste partners

Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners en dankzij onze klantendienst kunnen wij iedereen met een Vivabox-geschenkdoos een kwaliteitsvolle activiteit garanderen. Wij werken onze lijst met partners regelmatig bij op onze website. Zo bent u steeds op de hoogte van de nieuwste activiteiten.

2. Grote keuze aan activiteiten

Met meer dan 15 000 activiteiten in België en Europa biedt Vivabox u een brede keuze aan activiteiten. U vindt dus gegarandeerd een ervaring die u bevalt.

3. Gemakkelijke manier van reserveren

Contacteer zo snel mogelijk de partner om de activiteit van uw keuze te reserveren. U hebt ook de mogelijkheid om bij de reservatie beroep te doen op onze Klantendienst via 0032 (0) 2 431 52 52 (prijs van lokale oproep).

4. Omruiling zonder kosten

Vivabox biedt u de mogelijkheid om voor de uiterste geldigheidsdatum uw geschenkbon kosteloos om te ruilen (met uitzondering van de geschenkdozen Parfum en Drank). Log u in op uw persoonlijke account/ op vivabox.be voor verdere instructies.

5. Garantie bij verlies en diefstal

Vivabox biedt u een garantie bij verlies en diefstal van uw geschenkbon . Registreer daarvoor het nummer van uw geschenkbon, de 12 cijfers vindt u onder de barcode van de geschenkbon, op uw persoonlijke account/ op vivabox.be

6. Schadevergoeding in geval van niet-conforme prestaties

Onze klantendienst luistert naar uw ervaring en suggesties bij ontvangst van uw dossier:

  • of per post naar
    VIVABOXES INTERNATIONAL NV - Klantendienst
    Brand Whitlocklaan 87
    1200 Brussel
    België
  • of door hier te klikken

Er zal zo snel mogelijk een kwaliteitscontrole uitgevoerd worden.

De Vivabox-voordelen
Het dubbele cadeau
De kwaliteit van de partners
Gratis omruiling