Wie zijn we?

Onze filosofie:

Vier het leven!

Vivabox doet u glimlachen. Voor een gelukzalig moment biedt Vivabox u een dubbel geschenk. Geniet van uw activiteit naar keuze én van het cadeau in de geschenkdoos.

Onze geschiedenis:

Vivabox, de voorbode van een geweldig cadeau.

Het avontuur begon in 2003 met een uniek verhaal. Een man wist niet wat hij zijn verloofde cadeau moest doen. Hij koos ervoor om haar een willekeurig flesje parfum te geven. Wanneer hij haar het cadeau overhandigde kon zijn verloofde haar ontgoocheling niet verbergen. In het tasje zaten ook enkele staaltjes van de parfumerie. De vrouw vroeg daarop aan haar man waarom hij niet een flesje van een van de staaltjes had gekozen. Op die manier had hij haar favoriet kunnen kopen. Het bracht de man op het idee van een geschenkdoos met enkele parfumstaaltjes en een geschenkbon om een van de parfums te testen. Zo kon hij zich niet meer vergissen, geluk verzekerd.

Het concept Vivabox was geboren en leeft nog steeds voort! Vivabox heeft al een heel parcours afgelegd. Maar origineler en inventiever dan ooit, stelt Vivabox u voor een onvergetelijke ervaring vol emotie te beleven.