Leveringsvoorwaarden

Leveringen in België worden uitgevoerd door Bpost met een leveringstermijn van 48 tot 72u. Voor leveringen in Luxemburg, is dit tussen de 7 en de 10 dagen.

De standaard verzendingskosten bedragen €5

Bestellingen die op zaterdag, zondag en feestdagen zijn geplaatst worden op de volgende werkdag behandeld. Er zijn geen leveringen in het weekend en op feestdagen.

De verzendingen kunnen enkel worden uitgevoerd vanaf het moment dat de betaling is gevalideerd door de bank.

In geval van vertraging van de levering, kan Vivabox niet aansprakelijk worden gehouden indien de vertraging te wijten is aan de partij verantwoordelijk voor het transport. In ieder geval kan Vivabox niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen veroorzaakt door vakantie, bruggen of andere nationale of regionale oorzaken die langere levertijden veroorzaken. Als de vertraging een andere oorzaak kent, verbindt Vivabox zich ertoe de nodige maatregelen te nemen om eventuele problemen in het leveringsproces te corrigeren.


Levering kan ook onder de vorm van een elektronisch ticket. Deze levering is gratis.

Druk het elektronisch ticket af, dat u van ons ontvangen heeft per e-mail. De gelukkige ontvanger zal alle activiteiten van de geschenkdoos kunnen raadplegen via het interactief boekje, beschikbaar op http://vivabox.be/nl op zijn persoonlijke account. Meer info hierover is aangegeven op het elektronisch ticket.

De Vivabox-voordelen
Het dubbele cadeau
De kwaliteit van de partners
Gratis omruiling